Veluxen

l

Velux installateur Wingene

Voorbij zijn de dagen dat alleen de zolder van uw huis zonlicht kon krijgen. Nu heeft de moderne architectuur het mogelijk gemaakt dat uw hele huis voldoende licht en frisse lucht krijgt, alleen door dakramen. Als u hun huis wilt opfleuren, kunnen dakramen samen met LED-verlichting een effectieve manier zijn. Hiervoor helpen wij jullie uiteraard.
Voor degenen die het niet weten, dakramen of dakramen hebben stevig plastic of glas dat gemakkelijk elke impact kan weerstaan. Het glas is ook getint om de directe zonnestralen te weerstaan. Velux is het toonaangevende en meest vertrouwde merk voor lichtstraten. Met meer dan 85 jaar ervaring bieden ze een breder assortiment dakramen.

Voordelen Velux

Als u overweegt om dakramen in uw huis te installeren, laten we dan eens kijken naar alle voordelen die dit u zal opleveren:

Makkelijke Installatie
Makkelijke Installatie

Door de jaren heen hebben we de neiging om veel geld uit te geven aan elektriciteitsrekeningen. Licht en verwarming vormen een groot deel van de rekeningen en branden uiteindelijk een gat in onze zakken. Dakramen kunnen een goede manier zijn om te besparen op de angstaanjagende bron van elektriciteit. Velux dakramen worden een kosteneffectieve manier om uw saaie huizen van licht te voorzien. Daarnaast maakt het intelligente ontwerp van het dakraam het mogelijk om in de zomer een verkoelend effect te hebben en in de winter de ruimte te verwarmen.

Snelle Installatie
Snelle Installatie

We weten allemaal dat direct zonlicht goed is voor onze gezondheid, en artsen vertellen ons keer op keer over de voordelen. Maar gezien de hectische schema’s die we hebben, wordt het voor ons onmogelijk om die noodzakelijke dosis zonlicht in te halen. In tijden als deze kunnen Velux Dakramen uw redding zijn.
Ze brengen het directe zonlicht binnen en verrijken u en uw gezin met vitamine D. Niet alleen dat, het kan u in een gelukkig humeur houden, waardoor u veel gezonder wordt. Dus als u vindt dat uw gezinsleden te vaak ziek worden, of altijd te weinig, is het misschien tijd om te overwegen om een ​​Velux dakraam in uw huis te installeren.

Meerwaarde
Meerwaarde

Onze moderne woningen zijn over het algemeen gesloten, waardoor er onvoldoende ventilatie is. Voor een gezond en gelukkig huis is ventilatie cruciaal. Het kan de lucht fris en gezond houden en de gifstoffen en geur uit uw eenvoudige verblijfplaats wegnemen. Er is geen betere manier om frisse lucht uw huis binnen te laten dan Velux dakramen. Het kan een directe link met de natuur creëren en je huis schoon houden. Met dakramen regel je eenvoudig de luchtstroom in je huis door de ramen te regelen. Het wordt zelfs geleverd met een geautomatiseerde afstandsbediening met touchscreen, waardoor u eenvoudig de ramen kunt bedienen. U kunt uw huis dus geventileerd houden zonder al te veel gedoe.

Velux Installateur in Wingene nodig?

Hoewel onze huizen een overvloed aan licht krijgen met moderne lampen zoals de LED-vloerlamp, kunnen we het belang van natuurlijk licht niet ontkennen. De verlichting van normale ramen kan erg dof zijn, afhankelijk van het tijdstip van de dag en de positie van de ramen.

Een dakraam kan op een evenwichtige manier de hele dag voor voldoende licht zorgen. Als u zich te veel zorgen maakt over de saaiheid die de inrichting en kleurenschema’s van uw huis belemmert, kunt u erop vertrouwen dat Velux-dakramen uw huis opfleuren.

Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen of een specifieke nood? Contacteer ons vrijblijvend