Platte Daken

l

Platte Daken

Als het gaat om het kiezen van een nieuw dak voor uw huis, zult u herkennen dat steile hellingen een veel voorkomende stijl zijn voor veel huizen. Wij adviseren hierbij. Het is een oude en vertrouwde stijl met veel voordelen, zoals een betere waterstroom en minder sneeuw- en vuilophoping.

Als u echter op zoek bent naar iets anders, een verandering van de norm, dan zijn platte daken misschien precies wat u zoekt. Platte daksystemen zijn gebruikelijk voor grote constructies en commerciële gebouwen.

Waarom kiezen voor een plat dak?

Betaalbaar
Betaalbaar

Waarschijnlijk het meest voor de hand liggende voordeel van platte daksystemen is hun betaalbaarheid. Platte dakmaterialen zijn een stuk goedkoper dan welk ander dakbedekkingsmateriaal dan ook. De installatie is echt snel en eenvoudig en vermindert ook het risico op letsel ter plaatse, waardoor uw arbeidskosten drastisch worden verlaagd. Deze daken zijn ook heel gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Het opnieuw coaten en vervangen van deze daken is goedkoop vanwege de rubber- en polymeermaterialen die bij het installatieproces worden gebruikt. Bij goed onderhoud en regelmatig onderhoud kan uw dak meer dan 20 jaar meegaan.

Onderhoudsvriendelijk
Onderhoudsvriendelijk

Gelukkig zijn platte daken heel gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Hoewel het misschien makkelijker schoon te maken is, raden we je aan een professioneel team van dakreinigers in te huren om voor je dak te zorgen.

Extra ruimte
Extra ruimte

Platte daken bieden een geweldige ruimte voor extra commerciële dakinstallaties die uw levenskwaliteit kunnen verbeteren. Deze open ruimte kan worden gebruikt om airconditioning of zonnepanelen te installeren. Door de gemakkelijke toegang kun je deze ruimte ook omtoveren tot een buitenruimte, zoals het aanleggen van een tuin, een loungeruimte of een plek om te barbecueën.
We doen er alles aan om de lokale gemeenschap alleen het beste op het gebied van platte daken te bieden. We helpen je bij elke stap en ons topteam zal zeker uitstekend werk leveren. Door gebruik te maken van kwaliteitsmaterialen en genoegen te nemen met niets minder dan uitzonderlijke kwaliteit, zijn we ervan overtuigd dat u blij zult zijn met uw nieuwe dak.

Budgetvriendelijke keuze

Platte daken blijven een geweldige, budgetvriendelijke keuze voor commercieel vastgoed. De grootste reden waarom platte daken zo kosteneffectief zijn, is dat ze een kleiner oppervlak hebben dan een vergelijkbaar laag hellend of hellend dak.

Over het algemeen raden we eigenaren van gebouwen niet aan om op hun dak te gaan. Het kan onveilig zijn en is meestal een taak die u het beste aan professionals kunt overlaten. Dit gezegd hebbende, een plat dak is veel veiliger en gemakkelijker te inspecteren dan andere soorten daken.

Heeft uw dak onderhoud nodig, of vermoedt u stormschade, dan maakt een plat dak dat makkelijker. U kunt een snelle beoordeling doen voordat u contact opneemt met een dakdekker voor verdere actie.

Vragen?

Heeft u nog vragen of een specifieke nood? Contacteer ons gerust!