Gevelbekleding

l

Gevelbekleding nodig?

Gevelbekleding is een populaire methode om de oude gebouwen een nieuwe look te geven en het creëert ook een slimme look voor de moderne nieuwe gebouwen. Aan de buitenste buitenkant van de gebouwen wordt gevelbekleding gebruikt. Dakwerken Wingene doet dit met veel plezier!

Voordelen

Door milieuvriendelijke materialen te gebruiken, draagt ​​u bij aan het verkleinen van uw ecologische voetafdruk op de planeet. U gebruikt ook een hulpmiddel dat opnieuw kan worden gebruikt zonder de oorspronkelijke eigenschappen te verliezen.

Betaalbaar
Betaalbaar

Vergeleken met gewone houten gevelbekleding is PVC-gevelbekleding extreem onderhoudsarm vanwege de duurzaamheid en eenvoudige reiniging. Externe PVC-gevelbekleding wordt vaak gebruikt in plaats van verf of gewone baksteen, omdat de bekleding slechts af en toe moet worden gewassen om er zeker van te zijn dat deze er als nieuw uit blijft zien.

Esthetisch
Esthetisch

Een van de meest voorkomende redenen waarom huiseigenaren ervoor kiezen om buitenbekleding op hun huis te gebruiken, is de esthetische uitstraling die het aan hun eigendom zal toevoegen. Het kan een eigenschap onmiddellijk beteugelen. Buitenbekleding voor huizen is er in verschillende stijlen en kleuren waaruit u kunt kiezen.

Divers
Divers

Buitengevelbekleding is een aanpasbaar product dat in verschillende situaties kan worden gebruikt. Het kan worden gebruikt bij het bouwen van een nieuwe woning, als een integraal onderdeel van het nieuwe ontwerp. Het kan ook worden gebruikt bij het renoveren of uitbreiden van uw huidige woning. Misschien voegt u een nieuwe aanbouw toe, waar bekleding kan worden aangebracht om een ​​aantrekkelijke en slijtvaste afwerking te geven, of misschien heeft u al een houten bekleding die moet worden vervangen.

Veel mogelijkheden

Metalen bekleding biedt uw gebouw een betere duurzaamheid in vergelijking met kale constructies. Als de kale betonnen buitenkant van uw gebouw bijvoorbeeld niet is beschermd met metalen bekleding, kan dit het gebouw blootstellen aan verschillende externe gevaren die zich dagelijks voordoen.

Een hoge luchtvochtigheid kan de groei van schimmel of meeldauw op uw beton veroorzaken, waardoor de slijtage sneller gaat. Bij blootstelling aan extreme temperatuuromstandigheden zal het beton daarentegen uitzetten, interne spanningen veroorzaken en tot barsten leiden.

Vragen?

Heeft u nog vragen of een specifieke nood? Contacteer ons gerust!